
Wiosenne menu U Fukiera
Cztery pory roku 𝐔 𝐅𝐮𝐤𝐢𝐞𝐫𝐚 to menu oparte na tym, co aktualnie najlepszego daje nam natura. Zapraszamy na wiosenne menu 𝐔 𝐅𝐮𝐤𝐢𝐞𝐫𝐚, opracowane przez Magdę Gessler oraz szefa kuchni U Fukiera Szymona Gołofita.
W roli głównej pojawiły się uwielbiane i wyczekiwane SZPARAGI zielone z doskonałym sosem holenderskim i jajem poche lub genialne BIAŁE szparagi Magdy karmelizowane, podane z sosem aioli – to jest obłęd, musicie ich spróbować!
Do tego nowość 𝐔 𝐅𝐮𝐤𝐢𝐞𝐫𝐚 – polędwiczka cielęca podawana na gorącym kamieniu, co pozwala Gościom dopasowanie stopnia wysmażenia polędwiczki…