Take away
Delikatesy U Fukiera Magda Gessler powstały jako zwieńczenie 30 lat istnienia Restauracji U Fukiera, która jest żywym obrazem namalowanym przez Magdę Gessler. To tu 30 lat temu narodził się pomysł odbudowania szacunku do polskiej tradycji kulinarnej, która przez stulecia słynęła z nieopisanych znakomitości stołu. U Fukiera zostały odkryte na nowo stare, polskie receptury. Została włożona także ciężka praca Magdy Gessler i jej zespołu, której rezultatem stało się odtworzenie bogactwa smaków, zapachów i kolorów polskiego stołu. Wizytówką Delikatesów U Fukiera jest ogromna dbałość nie tylko o jakość, ale i o pochodzenie produktów.
Showing 1–16 of 20 results
-
EN Lunch 1
-
EN Łosoś różowy
-
EN Pasztet z dziczyzny
36.00 zł -
EN Rubinowa szarlotka zapieczona bezą
28.00 zł -
EN Żur na prawdziwkach czysty/z białą kiełbasą
-
EN Barszcz czerwony jak rubin
-
EN Kotleciki cielęce z kostką
-
EN Sernik
-
EN Tatar ze śledzia
39.00 zł -
EN Deska polskich, kozich serów
-
EN Rosół na wielu mięsach, czysty
49.00 zł -
EN Flaki po warszawsku z pulpetami cielęcymi
50.00 zł -
EN Kaczka
99.00 zł -
EN Kołduny litewskie
-
EN Kotlet schabowy
62.00 zł -
EN Pierogi z mlecznej cielęciny