Hiszpański wieczór U Fukiera
Zapraszamy gorąco 𝟏𝟖 𝐜𝐳𝐞𝐫𝐰𝐜𝐚 do restauracji 𝐔 𝐅𝐮𝐤𝐢𝐞𝐫𝐚 na wyjątkową kolację, której gościem specjalnym będzie Carlos Moro – ikona hiszpańskiego winiarstwa oraz założyciel, właściciel i główny winiarz 9 różnych winiarni w 6 hiszpańskich apelacjach, który podczas wieczoru zabierze nas w fantastyczną winiarską podróż.
Magda Gessler wraz z szefem kuchni restauracji U Fukiera przygotowała specjalne menu degustacyjne złożone z 7 wykwintnych dań, do których zaproponujemy starannie dobrane wina przez 𝐂𝐚𝐫𝐥𝐨𝐬𝐚 𝐌𝐨𝐫𝐨, wspaniale komponujące się z potrawami i podkreślające ich smak.
Spróbujecie m.in. tatara z polędwicy z jelenia z jajem przepiórczym i francuską gorczycą, pływające foie gras z borowikami szlachetnymi czy stek z jelenia z blanszowanym czosnkiem niedźwiedzim i chutney melonowo-truskawkowym.
To będzie niezapomniana kolacja!
Już można rezerwować stoliki na ten uroczysty wieczór w hiszpańskim wydaniu. Zapraszamy:
fukier@ufukiera.pl
600 999 933
Menu degustacyjne – 310 PLN/os
Wine Pairing – 280 PLN/os