Czarny kawior z polskiego jesiotra

Czarny kawior z polskiego jesiotra


Czarny kawior z polskiego jesiotra

Restauracja u Fukiera oferuje danie, które jest kwintesencją wyrafinowania i najwyższej jakości – czarny kawior z polskiego jesiotra. Magda Gessler proponuje to danie dla koneserów, którzy doceniają luksusowe smaki w połączeniu z najlepszymi polskimi tradycjami kulinarnymi.

Czarny kawior z jesiotra pochodzi od starannie hodowanych ryb, co gwarantuje jego delikatną konsystencję i wyrazisty smak. Serwowany w Restauracji U Fukiera w Warszawie, idealnie wpisuje się w menu inspirowane kunsztem i miłością do wyszukanej kuchni. Każda porcja to kulinarna podróż, która zachwyca i podkreśla rzemieślniczy charakter tego wyjątkowego produktu.

To danie jest nie tylko symbolem elegancji, ale również ukłonem w stronę polskich producentów, którzy dostarczają najwyższej jakości kawior z jesiotra. W połączeniu z autorską wizją Magdy Gessler, tworzy ono niezapomniane wrażenie, które przyciąga smakoszy z całego świata. Jeśli poszukujesz wrażeń kulinarnych na najwyższym poziomie, czarny kawior z polskiego jesiotra serwowany w restauracji U Fukiera to absolutny must-try.

Wróć do menu
Rose Rose Rose

„U Fukiera” to najstarsza restauracja w Warszawie 
z tradycją sięgającą początku XVI wieku, wielokrotnie wyróżniana przez “Guide Michelin”.

Zapraszamy na wirtualny spacer po restauracji U Fukiera