Słodka Wielkanoc U Fukiera

Cukiernicy U Fukiera przygotowali w ramach cateringu wielkanocnego tradycyjne wypieki świąteczne oparte na najlepszych recepturach Magdy Gessler. W propozycjach na świąteczny stół znalazły się nieco zapomniane i wyjątkowe mazurki. Wsród nich znalazł się mazurek kajmakowy i czekoladowy oraz różany.

Słodka specjalność wielkanocna, czyli pascha to wspaniała kontynuacja dawnych zwyczajów i ukłon w stronę wschodnich tradycji. Ucierana z twarogu z dodatkiem masła, żółtek i bakalii. Robi furorę na świątecznym stole.

W ofercie znalazły się także tradycyjne i nasze ulubione ciasta, słynny sernik U Fukiera, jabłecznik z cynamonem, który skrywa w sobie prostotę na najwyższym poziomie i wspaniała, okazała beza z migdałowym kremem i marakują.

Zamówienia na Wielkanoc można składać w Delikatesach U Fukiera Magdy Gessler do 31 marca.

Możliwy jest odbiór osobisty lib dostawa na terenie Warszawy.