Schabowy chrupiący domowy


Schabowy chrupiący domowy od Magdy Gessler w Warszawie

Czy próbowali już Państwo domowego schabowego serwowanego w restauracji U Fukiera? Jeśli nie, to czas nadrobić zaległości.

Schabowy Magdy Gessler to idealna propozycja dla wszystkich, którzy lubią smacznie i dobrze zjeść. To pyszne, staropolskie danie, które wyróżnia się soczystym mięsem i chrupiącą panierką. W daniu serwowanym w restauracji Magdy Gessler nie mogło również zabraknąć aromatycznych przypraw, które sprawiają, że jest to najlepszy schabowy w Warszawie.

Kotlet schabowy jest przygotowywany według stale udoskonalanej, staropolskiej receptury. Dzięki temu nie jest on zbyt tłusty, a jego wyjątkowy aromat na długo zapada w pamięci. Doskonale dobrana grubość w połączeniu z optymalną temperaturą smażenia sprawia, że jest to danie idealne pod każdym względem.

Schabowy Magdy Gessler jest serwowany wraz z szeregiem unikatowych i smacznych dodatków, w tym pysznych ziemniaków i aromatycznych warzyw. Całość jest podawana w przepięknie zdobionej restauracji, w której młodopolska sztuka łączy się z niesamowitymi walorami smakowymi podawanych potraw.

Jeśli chcą Państwo rozsmakować się w wyjątkowym i niepowtarzalnym schabowym, to serdecznie zachęcamy do odwiedzin tej niezwykłej restauracji.

Wróć do menu
Rose Rose Rose

„U Fukiera” to najstarsza restauracja w Warszawie 
z tradycją sięgającą początku XVI wieku, wielokrotnie wyróżniana przez “Guide Michelin”.

Zapraszamy na wirtualny spacer po restauracji U Fukiera