Tatar z polędwicy od Magdy Gessler
Restauracja U Fukiera i Magda Gessler zapraszają na wyborne danie, które jest ukłonem w stronę polskiej tradycji kulinarnej – tatar z polędwicy. To klasyk, który w rękach mistrzów kuchni zyskuje zupełnie nowe oblicze, oferując idealne połączenie tradycji i wykwintności.
Delikatne mięso z najwyższej jakości polędwicy wołowej jest starannie siekane, a następnie doprawiane według receptury, która uwydatnia jego naturalny smak. Dodatki – takie jak żółtko, cebula, ogórek kiszony czy musztarda – są podane z niezwykłą dbałością o szczegóły, dlatego każdy kęs prawdziwą przyjemnością.
Tatar z polędwicy to idealny wybór zarówno na elegancki obiad, jak i kolację w sercu Polski – w Warszawie. Restauracja U Fukiera słynie z kunsztownego podejścia do klasycznych polskich potraw, a tatar po polsku z polędwicy jest jednym z najlepszych przykładów tej filozofii. Jeśli cenisz sobie smak tradycji w nowoczesnym wydaniu, to danie z pewnością spełni Twoje oczekiwania.