Spotkania wielkanocne U Magdy Gessler
Zapraszamy do organizacji wielkanocnych spotkań U Fukiera nie tylko w gronie rodziny i bliskich, ale także spotkań biznesowych. Magda Gessler wraz z szefem kuchni Szymonem Gołofitem przygotowali specjalną ofertę pełną tradycyjnych i ulubionych dań kuchni polskiej opartych na wyjątkowych recepturach z domu rodzinnego Magdy Gessler oraz bazujące na najwyższych produktach od polskich, zaufanych dostawców.
Wielkanocne menu U Fukiera to np. barszcz biały na zakwasie, faszerowane jaja – szynką lub te po staropolsku z pieczarkami i koprem, oczywiście sałatka jarzynowa – U Fukiera z dodatkiem grzybków, deska mięs naszego wyrobu i pasztet z dziczyzny, kaczka pieczona oraz ryby tylko polskie, obłędne mazurki czy tradycyjna baba drożdżowa – wszystko na najwyższym poziomie z najlepszych składników w wyjątkowej oprawie.
Restauracja U Fukiera to wyjątkowe miejsce na firmowe jajeczko, rodzinny obiad i klimatyczną kolację. Nieprzeciętne, artystyczne wnętrze, urokliwe sale pełne dzieł sztuki, świeżych kwiatów i wielkanonych dekoracji oraz pamiątek z podróży Magdy sprawi, że będą to niezapomniane chwile.
Rezerwacje, oferta oraz szczegóły:
fukier@ufukiera.pl
600 999 933